Nieuwe foto´s!
Door: Rick en Jop
Blijf op de hoogte en volg Rick, Annemarie, Merijn, Evie, Jop
19 Juli 2007 | Spanje, Valencia
Inmiddels zijn we bij naar Aqualandia geweest en nu bij Valencia aangekomen. Vandaag naar Oceanografic, het zee-aquarium geweest. Geweldig!
Nu zitten de schoolreisjes erop: morgen gaan we kamperen bij de Ebrodelta.
Van daaruit weer nieuwe verhalen en foto´s.
Liefs van Rick en Jop.
19 Juli 2007 - 20:48
Rolien:
jullie zorgen met de foto's gewoon voor een alvast-vakantie-stemming bij ons! dat strand bij avondlicht, je hoort de geluiden en voelt de temperatuur bij de foto!
nou bij ons ook de laatste loodjes, lisa is morgen de laatste die nog naar school gaat, mart en fenne zijn al vrij omdat hun klassen verhuizen. joepie!!
tot augustus, veel zoenen, rolien -
19 Juli 2007 - 21:23
Karin En Harro:
Hola buurtjes,
Heerlijk die foto's, wij verlangen nu nog meer naar de vakantie. Nog maar 10 dagen en dan mogen wij ook voor een maand!! Jop staat samen met Roeland ingeschreven voor maandag, woensdag en vrijdag. Ze gaan oa survivallen met gps. En nu maar hopen dat Roeland dat net zo goed kan als thee zetten.... Vrijdag is het afsluitende kampvuur en dat wilden ze hier niet missen! Programma ligt ook op nummer 9. Maar eerst nog een maandje genieten.... Gaan wij ook doen. Liefs van de buurtjes! -
23 Juli 2007 - 12:14
Wilco:
Nu voor de kinderen de schoolvakantie eindelijk ook écht (officieel) is begonnen ben ik toch benieuwd: zijn ze over? Gaan ze allemaal door naar de volgende groep, of blijven ze zitten (en blijven jullie dan gewoon nog een jaartje langer in Spanje)?.
Kus!
Wilco -
23 Juli 2007 - 14:57
Oma Beppie:
Wat een mooie foto's!
Ik kijk er elke dag even naar en dan zit ik ook weer even te genieten van de zon, terwijl het hier ongezellig regenweer is, met af en toe een echte wolkbreuk en donderbui.
De kleine Lena lijkt sprekend op jou Merijn, toen je net zo klein was.
Veel liefs! -
26 Augustus 2007 - 14:48
Irene Apperloo:
lieve mensen,
Altijd leuk om even op jullie site te kijken en van de zijlijn te volgen hoe het met jullie is gegaan.
Jullie zullen nog vaak aan deze heerlijke en spannende periode terugkijken. Onze Amerika reis, waar we net van terug zijn, was ook een groot succes.Tot (een van) de volgende leesclubbijeenkomst(en)!
Groeten, Irene