morgen: Spanje!
Door: Rick
Blijf op de hoogte en volg Rick, Annemarie, Merijn, Evie, Jop
03 Mei 2007 | Frankrijk, Narbonne
De eerste dag zijn we van Utrecht naar een camping bij Parijs gereden, de 2e dag naar la Petite Brenne (waar we vorig jaar zomer ook gewest waren: http://www.lapetitebrenne.com ). Gisterenavond bij aankomst vielen we midden in het Indonesisch buffet, vanochtend na het inpakken nog lekker gezwommen, en toen naar Z-Frankrijk gereden. Onderweg verslechterde het weer: bewolking, regen, koude wind. Daarom nu een snelweg-hotel, om morgen snel weg te kunnen en als het lukt in één keer Sierra Natura onder Valencia te halen. Op de site van de Spaanse krant El País wordt gesproken over herfstweer, maar na morgen schijnt het echt beter te worden.
De klapkar, sorry vouwwagen, sorry Holtkamper tenttrailer bevalt prima: rijdt lekker, slaapt lekker, en klapt snel in en uit. Alleen het spullen inpakken kost ons zoals gewoonlijk toch behoorlijk wat tijd... Maar, waarom zou je je haasten als je ruim 3 maanden de tijd hebt?
Nog even dit: iedereen ontzettend bedankt voor je aanwezigheid op de verjaardags-/afscheidsfeestjes en/of afscheidsborrel. Wij hebben en erg van genoten, en jullie volgens ons ook.
03 Mei 2007 - 22:21
Sander:
Geweldig, morgen zijn jullie er. De eerste Spaanse stappen kunnen gezet worden. Morgen in een keer naar Valencia? Waarom zou je je haasten?
Jullie zijn trouwens mooie mazzelaars met het weer. Om jullie blij te maken: na zondag slaat het ook bij ons. Maar dan van 22 naar 14 graden. Bij jullie andersom: geniet ervan. -
04 Mei 2007 - 10:04
Bas, Pim, Leo,Josee:
Hallo familia,
Vandaag arriveren jullie dus in Spanje.
Geweldig. Wij zijn vreselijk jaloers op en ook heel nieuwsgierig naar jullie avonturen. Het lijkt een prachtige reis te worden. Jammer, dat wij het slechts met de foto's van jullie afscheids- feestje moeten doen, omdat we niet aanwezig konden zijn. Het ziet er allemaal erg gezellig uit.We hoorden ook, dat sommige kinderen/volwassenen(?) verdrietig waren vanwege het afscheid. Dat is te begrijpen, na allemaal van die leuke festiviteiten. Van ons alle vier een bon viaje gewenst! Hasta luego/hasta mailo(?) -
04 Mei 2007 - 19:34
Oma Beppie:
Hallo lieverds!
Wat heerlijk dat de zon schijnt in
Spanje! Ik ben benieuwd waar jullie vandaag terecht zijn gekomen. Ik heb met veel belangstelling jullie verhaal gelezen en de foto's bekeken. Leuk!xxxxxxx -
05 Mei 2007 - 10:58
Thijs:
ik mis julie vreselijk
jop & merijn & evie & rik & annemarie
groeten,Thijs -
05 Mei 2007 - 16:13
Dieloff:
Gelukkig kan ik Evie en Jop (en de rest natuurlijk) nog op de leuke foto's zien. Jullie kado, de pop van Kabouter Plop is mijn favoriee knuffel!
Heel veel plezier op jullie eerste vaste standplaats. Groeten, ook van papa, mama en oma Beppie, die hier vanavond blijft logeren! -
05 Mei 2007 - 20:34
Jeroen:
Veel plezier op jullie avontuur! Doe maar rustig aan, je hebt immers 3 maanden de tijd.
Wij zijn inmiddels ook net weer terug van ons weekje op pad in Duitsland: kort, maar heerlijk.
Groeten ook van Ridwan, Helen en Aisyah, voor jullie alle 5. -
06 Mei 2007 - 05:36
Jeroen:
Groeten ook van Ridwan, Helen en Aisyah, voor jullie alle 5. -
06 Mei 2007 - 14:13
Paulien:
een begin van een avontuur. spannend toch altijd weer. leuk om jullie te volgen en ik zal elke keer jullie verhalen lezen. Groetjes van jamirah en verena. lieve groeten uit een steeds kouder wordend nederland!! Morgen regen zeggen ze!!!!! -
06 Mei 2007 - 17:09
Linde:
xxxxxxxxxxxhhhhhhhhghhghfyfgfhgufhgufhgfhgfvgdfdfdfgfhfhfghfgdhgdfghghg
veel groetjes van Linde -
06 Mei 2007 - 17:21
Ruben:
Hoe gaat het op school??????
Zijn de juf en de meester lief??????
Groetjes
Ruben -
07 Mei 2007 - 16:49
Alfonso:
hola chicos, acabo de ver las fotos. muy guapos todos, tu tambien anne marie, la madre. no se por donde andais pero ya vais a llegar a granada y hoy ha entrado el verano. no la primavera, no. el verano. por la mañana hacia fresco, por el mediodia bueno y ahora un calor de verano.
Bueno, nos vemos enseguida.
Alfonso.
alfonsom@ugr.es